Huis huren Suriname

Bij ‘huis huren Suriname’ kun je voor lange of korte tijd, stijlvolle nieuwe vakantiewoningen huren in Paramaribo Noord of Wanica. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantiewoning in Paramaribo huren die geheel gelijkvloers is en nergens drempels heeft, ook niet op het terras. Dat maakt dat deze woning ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Ben je op zoek naar een grote vakantiewoning voor korte of langere tijd?

Huur hier direct jouw perfecte huis in Suriname!”

Als je één van de (vakantie) woningen huurt, dan is het aan te raden om ook een auto te huren. Huur wel een grote auto, liefst één die wat hoger op de wielen staat, zoals een SUV, voor meer comfort, want er zijn nog veel wegen onverhard. Wil je liever geen auto wilt huren? De opstapplaats van de bus ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Een vakantie huis huren Suriname

Ben je op zoek naar een geschikte vakantie huis in Suriname vlak bij het centrum van Paramaribo? Naast vakantiewoningen in Wanica, is het ook mogelijk om stijlvolle nieuwe vakantiewoningen te huren in Noord Paramaribo. Een vakantiewoning voor maximaal 6 personen kost maar 35 euro per nacht.

De vakantiewoningen in Noord Paramaribo liggen op loopafstand van Maretraite, een grote shopping Mall. Ook de bushalte ligt slechts op 5 minuten afstand en met bus 5 ben je in 5 minuten in het centrum van Paramaribo. Net om de hoek bij de opstapplaats van de bus, vind je een Javaanse Toko waar je heerlijk kunt eten.

Hier kun je direct een vakantiewoning huren voor korte of langere tijd voor een voordelige prijs!”

Huis huren Suriname

Voor lange of korte tijd een (vakantie)woning huren

Ben je van plan om twee weken of misschien langer in Suriname te verblijven, kijk dan eens op de site van ‘huis huren Suriname’. Hier kun je stijlvolle nieuwe vakantiewoningen huren. Wanneer je één van deze woningen voor een langere tijd wilt huren, dan kun je op de huurprijs korting krijgen. Huur nu direct een huis in Suriname en start je vakantie goed! Alle vakantiewoningen zijn voorzien van:

  • Een ruim erf met overdekt balkon of terras
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Televisie, internet en wifi
  • Wasmachine
  • Volledig ingerichte keuken met koelkast en oven.